Італійське морозиво “Семіфредо” - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Середа, 05.02.2025, 15:47
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Італійське морозиво “Семіфредо”
14:43
Італійське морозиво “Семіфредо”
 
0314_1.jpg (33.75 Kb)

500 мл жирних сливок
180 г цукру ( краще брати пудру)
5 шт. свіжих курячих яєць
50-70 г темного шоколаду
какао-порошок для посипання готового морозива

9355_2.jpg (37.61 Kb)

Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо з цукром дочиста.

2304_3.jpg (23.62 Kb)

Білки з щіпкою солі збиваємо в стійку піну.

0518_4.jpg (30.54 Kb)

Окремо збиваємо вершки.

3323_5.jpg (22.79 Kb)

Обережно змішуємо збиті інгредієнти, паралено всипаючи тертий на крупну терку шоколад.

9851_6.jpg (38.12 Kb)

Викладаємо масу у відповідну тару (наприклад, в пластиковий контейнер) і ставимо в морозильну камеру мінімум на 2 години. Замерзле морозиво розкладаємо в креманки і посипаємо какао.


Категорія: Солодке | Переглядів: 957 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт