 |
Неділя, 15.06.2025, 10:29 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Італійське морозиво “Семіфредо”
14:43 Італійське морозиво “Семіфредо” |
500 мл жирних сливок 180 г цукру ( краще брати пудру) 5 шт. свіжих курячих яєць 50-70 г темного шоколаду какао-порошок для посипання готового морозива
 Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо з цукром дочиста.  Білки з щіпкою солі збиваємо в стійку піну.  Окремо збиваємо вершки.  Обережно змішуємо збиті інгредієнти, паралено всипаючи тертий на крупну терку шоколад.  Викладаємо
масу у відповідну тару (наприклад, в пластиковий контейнер) і ставимо в
морозильну камеру мінімум на 2 години. Замерзле морозиво розкладаємо в
креманки і посипаємо какао.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 973 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 5 Гостей: 5 Користувачів: 0 |
|
|
|