|
Середа, 05.02.2025, 15:47 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Італійське морозиво “Семіфредо”
14:43 Італійське морозиво “Семіфредо” |
500 мл жирних сливок 180 г цукру ( краще брати пудру) 5 шт. свіжих курячих яєць 50-70 г темного шоколаду какао-порошок для посипання готового морозива
Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо з цукром дочиста. Білки з щіпкою солі збиваємо в стійку піну. Окремо збиваємо вершки. Обережно змішуємо збиті інгредієнти, паралено всипаючи тертий на крупну терку шоколад. Викладаємо
масу у відповідну тару (наприклад, в пластиковий контейнер) і ставимо в
морозильну камеру мінімум на 2 години. Замерзле морозиво розкладаємо в
креманки і посипаємо какао.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 957 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|