Ікра грибна - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 10:45
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Ікра грибна
19:17
Ікра грибна
 
36_13.jpg (29.17 Kb)

300 г сушених грибів
3-4 головки ріпчастої цибулі
0,5 стакана рослинного масла
сіль,
цукор,
оцет,
часник

Гриби замочити на 2-4 години, поставити варити в невеликій кількості води. Вийняти гриби з відвару, пропустити їх через м'ясорубку, з'єднати з відваром і гасити, поки не випарується зайва волога, додати до грибів дрібно нарізану і обсмажену цибулю, цукор і оцет, охолодити і заправити дрібно подрібненим часником.
Категорія: Закуски | Переглядів: 666 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт