|
П`ятниця, 29.03.2024, 10:45 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Ікра грибна
|
300 г сушених грибів 3-4 головки ріпчастої цибулі 0,5 стакана рослинного масла сіль, цукор, оцет, часник
Гриби
замочити на 2-4 години, поставити варити в невеликій кількості води.
Вийняти гриби з відвару, пропустити їх через м'ясорубку, з'єднати з
відваром і гасити, поки не випарується зайва волога, додати до грибів
дрібно нарізану і обсмажену цибулю, цукор і оцет, охолодити і заправити
дрібно подрібненим часником.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 666 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|