|
П`ятниця, 19.04.2024, 20:12 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Грінки, запечені з маслюками
19:45 Грінки, запечені з маслюками |
хліб пшеничний - 4 скибочки гриби (білі, маслюки) - 5 шт. яйця - 2 шт. молоко - 1 стакан ріпчаста цибуля - 1 шт. вершкове масло - 3 ст. ложки мука - 2 ст. ложки сметана - 2 ст. ложки панірувальні сухарі - 1 ст. ложка перець чорний мелений, сіль на смак листя зеленого салату - 8 шт. Скибочки хліба умочіть в суміш молока і яєць і обсмажте на частини вершкового масла. Гриби
нарізуйте скибочками і обсмажте на маслі, що залишилося. Покладіть
різану цибулю, муку, злегка обсмажте, потім додайте сметану, посоліть,
поперчіть і гасіть 20 хвилин. Грінки укладете на змащене маслом
деко, зверху на кожну скибочку викладіть грибну масу, посипте сухарями
і запікайте в духовці 8–10 хвилин. Подавайте на блюді з листям зеленого салату.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 927 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|