Грінки, запечені з маслюками - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 20:12
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Грінки, запечені з маслюками
19:45
Грінки, запечені з маслюками
 
7166_51.jpg (45.8 Kb)

хліб пшеничний - 4 скибочки
гриби (білі, маслюки) - 5 шт.
яйця - 2 шт.
молоко - 1 стакан
ріпчаста цибуля - 1 шт.
вершкове масло - 3 ст. ложки
мука - 2 ст. ложки
сметана - 2 ст. ложки
панірувальні сухарі - 1 ст. ложка
перець чорний мелений, сіль на смак
листя зеленого салату - 8 шт.

Скибочки хліба умочіть в суміш молока і яєць і обсмажте на частини вершкового масла.

Гриби нарізуйте скибочками і обсмажте на маслі, що залишилося. Покладіть різану цибулю, муку, злегка обсмажте, потім додайте сметану, посоліть, поперчіть і гасіть 20 хвилин.

Грінки укладете на змащене маслом деко, зверху на кожну скибочку викладіть грибну масу, посипте сухарями і запікайте в духовці 8–10 хвилин.

Подавайте на блюді з листям зеленого салату.
Категорія: Закуски | Переглядів: 927 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт