хліб пшеничний - 4 скибочки
гриби сушені - 20 гр.
маргарин - 2 ст. ложки
мука - 2 ч. ложки
сметана - 1/2 стакана
помідор - 1 шт.
сир тертий - 2 ст. ложки
перець чорний мелений,
сіль на смак Сушені гриби замочите в холодній воді на 3–4 години, потім відварите в цій же воді, заздалегідь процідивши її.
Воду
зліть, гриби обсмажте на частини маргарину. Спассеруйте муку, змішайте
із сметаною, додайте в гриби і згасіть до загусання соусу. Посолите,
поперчите.
Скибочки хліба злегка обсмажте на маргарині, що залишився, укладіть на них гриби в соусі, зверху покладете кружечки помідора.
Посипте грінки сиром і запікайте в духовці до утворення рум'яної скориночки.
Подавайте на блюді, оформивши зеленню.