![](/.s/t/862/1.gif) |
Середа, 05.02.2025, 15:48 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Грінки з цуккині
|
батон - 1 шт. цуккині - 1 шт. яйця - 2 шт. молоко - 1 стакан мука пшенична - 3 ст. ложки рослинне масло - 2 ст. ложки часник - 2 зубчики помідори - 12 скибочок сир м'який - 12 скибочок сіль Цуккині нарізуйте скибочками. Яйця збийте з молоком. Скибочки цуккині змочіть в яєчно-молочній суміші, обваляйте в муці і обсмажте на частини масла. Батон нарізуйте скибочками і обсмажте на маслі, що залишилося, до золотистого кольору. На
приготовані грінки укладіть скибочки цуккині, посипте їх рубаним
часником. Оформите гілочками кропу і петрушки, скибочками помідора і
м'якого сиру.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 602 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|