![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 18:44 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Грибні котлети
|
Сушені гриби 150 г (краще всього білі). Рис 1-1,5 стакана. Рослинне масло. Сіль. Зелений горошок для гарніру. Трохи муки.
Білі
сушені гриби зварити у воді, дрібно порізати, відварити рис з сіллю і
петрушкою, відкинути на друшлак, змішати з грибами, зробити котлети,
обсипати їх злегка мукою або занурити кожну котлету в кляр, підсмажити
в маслі, подавати із зеленим горошком.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 745 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|