|
П`ятниця, 26.04.2024, 15:28 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Грибні котлети
|
сушені гриби 150 г рис 1-1,5 стакана рослинне масло сіль зелений горошок для гарніру трохи муки
Білі
сушені гриби зварити у воді, дрібно порізати, відварити рис з сіллю і
петрушкою, відкинути на друшлак, змішати з грибами, зробити котлети,
обсипати їх злегка мукою або занурити кожну котлету в кляр, підсмажити
в маслі, подавати із зеленим горошком
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 651 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|