Гриби у пряженому маслі - 22 Вересня 2015 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 15:18
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Вересень » 22 » Гриби у пряженому маслі
16:24
Гриби у пряженому маслі
 
Рецепт приготування смачних грибочків у розтопленому маслі. Гриби виходять м'які та чудово підходять до будь-яких других страв (картоплі, гречки і т.п. а також м'ясних страв). Смачного! Інгредієнти: 800 г рибів, 3-4 голівки ріпчастої цибулі, 3 ст. ложки пряженого масла, 3 ст. ложки нарізаної зелені, сіль, перець за смаком. Спосіб приготування: Свіжі оброблені гриби нарізають скибочками й обсмажують у пряженому маслі. Ріпчасту цибулю нарізають і обсмажують окремо. Гриби і цибулю з'єднують, додають сіль і обсмажують разом до готовності на слабкому вогні. Перед тим як подавати до столу, посипають нарізаним кропом.
Категорія: Закуски | Переглядів: 478 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт