 |
Понеділок, 16.06.2025, 08:41 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Вересень » 26 » Готуємо відкритий пиріг з помідорами
12:57 Готуємо відкритий пиріг з помідорами |
Інгредієнт:
готове листкове тісто - 500 г,
великий помідор - 6 шт.,
зелена цибуля - 1 пучок,
базилік - 2 гілочки,
часник - 2 зубочки,
жирна сметана - 200 г,
яйце - 2 шт.,
сіль, перець.
Приготування:
Помістити здрібнене листя базиліку і часник у ступку й розім'яти маточкою в однорідну масу. Вінчиком збити сметану з яйцями, додати пасту з базиліку і часнику. Приправити сіллю й перцем і добре перемішати. Помідори вимити й нарізати кружальцями товщиною приблизно 4 мм.
Тісто розкотати у великий прямокутник. Викласти його в змазану маслом форму для випічки так, щоб були закриті дно й боки. Зайве тісто зрізати. Зробити на поверхні тіста часті проколи виделкою.
Влити у форму яєчно-сметанну суміш. Зверху розкласти в довільному порядку нарізані помідори, приправити сіллю й перцем. Поставити в розігріту до 200 °С духовку на 20 хвилин. Зелену цибулю вимити й нарізати тонкими колечками. Посипати гарячий пиріг цибулею й дати охолонути.
Смачного!
|
Категорія: Випічка |
Переглядів: 188 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Календар |
« Вересень 2021 » |
Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|