|
Понеділок, 06.05.2024, 11:09 Вітаю Вас Гість
Головна » 2021 » Вересень » 26 » Готуємо відкритий пиріг з помідорами
12:57 Готуємо відкритий пиріг з помідорами |
Інгредієнт:
готове листкове тісто - 500 г,
великий помідор - 6 шт.,
зелена цибуля - 1 пучок,
базилік - 2 гілочки,
часник - 2 зубочки,
жирна сметана - 200 г,
яйце - 2 шт.,
сіль, перець.
Приготування:
Помістити здрібнене листя базиліку і часник у ступку й розім'яти маточкою в однорідну масу. Вінчиком збити сметану з яйцями, додати пасту з базиліку і часнику. Приправити сіллю й перцем і добре перемішати. Помідори вимити й нарізати кружальцями товщиною приблизно 4 мм.
Тісто розкотати у великий прямокутник. Викласти його в змазану маслом форму для випічки так, щоб були закриті дно й боки. Зайве тісто зрізати. Зробити на поверхні тіста часті проколи виделкою.
Влити у форму яєчно-сметанну суміш. Зверху розкласти в довільному порядку нарізані помідори, приправити сіллю й перцем. Поставити в розігріту до 200 °С духовку на 20 хвилин. Зелену цибулю вимити й нарізати тонкими колечками. Посипати гарячий пиріг цибулею й дати охолонути.
Смачного!
|
Категорія: Випічка |
Переглядів: 129 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|