Готуємо відкритий пиріг з помідорами - 26 Вересня 2021 - Кулінарні рецепти
Понеділок, 06.05.2024, 11:09
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2021 » Вересень » 26 » Готуємо відкритий пиріг з помідорами
12:57
Готуємо відкритий пиріг з помідорами
 

Інгредієнт:
готове листкове тісто - 500 г,
великий помідор - 6 шт.,
зелена цибуля - 1 пучок,
базилік - 2 гілочки,
часник - 2 зубочки,
жирна сметана - 200 г,
яйце - 2 шт.,
сіль, перець.

Приготування:

Помістити здрібнене листя базиліку і часник у ступку й розім'яти маточкою в однорідну масу. Вінчиком збити сметану з яйцями, додати пасту з базиліку і часнику. Приправити сіллю й перцем і добре перемішати. Помідори вимити й нарізати кружальцями товщиною приблизно 4 мм.

Тісто розкотати у великий прямокутник. Викласти його в змазану маслом форму для випічки так, щоб були закриті дно й боки. Зайве тісто зрізати. Зробити на поверхні тіста часті проколи виделкою.

Влити у форму яєчно-сметанну суміш. Зверху розкласти в довільному порядку нарізані помідори, приправити сіллю й перцем. Поставити в розігріту до 200 °С духовку на 20 хвилин. Зелену цибулю вимити й нарізати тонкими колечками. Посипати гарячий пиріг цибулею й дати охолонути.

Смачного!

Категорія: Випічка | Переглядів: 129 | Додав: Олег_Слюсарев | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт