Гострі свинячі ребришки - 3 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 21:44
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Гострі свинячі ребришки
12:06
Гострі свинячі ребришки
 
74_24.jpg (72.78 Kb)

Свинячі ребришки розділити на порційні шматки. Сухий товчений гострий червоний перець змішати з сіллю і сухим часником. Отриманою сумішшю ретельно натерти цим м'ясо. Готувати на гратах над розжареним вугіллям, постійно перевертаючи. Дуже душевно ребришки підходять до пива.

* свинячі ребришки —0,5 кг
* перець гострий червоний мелений —1 ч.л
* часник сушений —2 ч.л
* сіль — на смак
Категорія: Закуски | Переглядів: 651 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт