|
Середа, 05.02.2025, 15:49 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Гострі свинячі ребришки
12:06 Гострі свинячі ребришки |
Свинячі
ребришки розділити на порційні шматки. Сухий товчений гострий червоний
перець змішати з сіллю і сухим часником. Отриманою сумішшю ретельно
натерти цим м'ясо. Готувати на гратах над розжареним вугіллям, постійно
перевертаючи. Дуже душевно ребришки підходять до пива. * свинячі ребришки —0,5 кг * перець гострий червоний мелений —1 ч.л * часник сушений —2 ч.л * сіль — на смак
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 701 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|