|
Субота, 27.04.2024, 03:06 Вітаю Вас Гість
Головна » 2013 » Листопад » 9 » ГЛІНТВЕЙН
|
Глінтвейн класичний
- столове червоне вино - 750 мл
- гвоздика - 6-7 штук
- мускатний горіх за смаком
- вода -1/3 стакана
- цукор - 65 мл
Гвоздика, мелений мускатний горіх засипаються в турку, наливається вода, доводиться до кипіння і вариться ще 1 хвилину. Відвар настоюють 10-15 хвилин. Вино нагрівають, до нього вливають відвар, додається столова ложка цукру. Ні в якому разі не кипятити! Глінтвейн відразу розливають по чашкам або заливають у керамічний чайник.Глінтвейн зимовий
- червоне столове вино - 75 мл
- настій міцного чаю - 100 мл
- кориця і гвоздика за смаком
У посуд наливають вино та настій міцного чаю. Доводять напій до кипіння. До напою додають корицю, гвоздику та дають настоятись деякий час. Перед подачею підігрівають, розливають по чашкам. Глінтвейн чайний
- чайнийнастій - 100 мл
- яблучнийсік - 30 г
- абрикосовийсік (або виноградний) - 30 мл
- цукор- 20 г
- коньяк або ром - 10 г.
Беруть міцний чайний настій і наливають в посуду, де перед цим змішали соки і куди поклали цукор. посуд закривають кришкою та ставлять на слабкий вогонь на півгодини, але не кип'ятити. Потім у напій додають коньяк або ром. Найголовніше, що чай завжди вливається у фруктову суміш. Можна додати ароматичні спеції (корицю, гвоздику, мускатний горіх).
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 636 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Листопад 2013 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|