 |
Понеділок, 16.06.2025, 20:19 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Глазуровані свинячі ребришки
12:05 Глазуровані свинячі ребришки |
 Свинину
розрізати на шматки по 3-4 реберця. Помити в струмені холодної води і
промокнути рушником, посолити, поперчити. Імбир подрібнити і змішати з
соком лимона, соусом, вином, кетчупом і медом. Поставити на вогонь і
дати закипіти. Шматки свинини накрити рушником і залишити в
прохолодному місці на 1 годині Потім смажити на гратах гриля близько 20
хвилин. У останні декілька хвилин обмазати глазур'ю ребришки для
утворення скориночки. * свинячі ребришки —2 кг * імбир свіжий —1 паличка * лимон —1 шт. * соєвий соус —7 ст.л * вино кріплене солодке —4 ст.л * мед —2 ст.л * кетчуп томатний —3 ст.л * сіль, перець — на смак
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 677 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 2 Гостей: 2 Користувачів: 0 |
|
|
|