 |
Неділя, 15.06.2025, 12:02 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Червень » 29 » Гаспачо
|
Час приготування - 30 хвилин + охолодження
Інгредієнти на 4 порції:
помідори 4 шт.
перець солодкий 2 шт.
огірки 2 шт.
цибуля ріпчаста 1 головка
часник 2 зубчики
олія оливкова 1/2 склянки
сік лимонний 2 ч. ложки
зелень петрушки і кропу рубана 3 ст. ложки
сухарики 50 г
перець чорний мелений
сіль
Приготування:
Цибулю наріжте дольками. Помідори надріжте крестнакрест, обдайте окропом, очистіть від шкірки і розріжте на 3-4 частини.
Огірки очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Солодкі перці розріжте навпіл, очистіть від насіння і перегородок і наріжте кубиками.
Помідори, солодкий перець, огірки, цибулю і часник подрібніть блендером.
До овочів додайте лимонний сік, оливкову олію, посоліть, поперчіть, перемішайте. Поставте суп в холодильник на 3 години.
При подачі суп розлийте по тарілках, посипте рубаною зеленню і сухариками.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 491 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0 |
|
|
|