|
П`ятниця, 29.03.2024, 14:54 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 17 » Фунчоза з грибами
|
Список інгредієнтів фунчоза - 250 г свіжі гриби - 500 г морква - 1 шт солодкий болгарський перець - 1 шт ріпчаста цибуля - 2 шт молодий часник - 3-4 зубчики соєвий соус - 2 ст. ложки рослинне масло - 3 ст. ложки зелень - за смаком чорний мелений перець - за смаком сіль - за смаком Спосіб приготування Фунчоза з грибами Овочі і гриби почистити і помити. Моркву натерти на терку для моркви по-корейськи, цибулю нарізати півкільцями, а гриби нарізати пластинками. Часник почистити і подрібнити за допомогою преса. Солодкий перець очистити від насіння і нарізати маленькими смужками. Фунчоза з грибами Рослинна олія нагріти у великій сковороді. Викласти цибулю і смажити помішуючи до його прозорого стану. Фунчоза з грибами Додати моркву і перець. Фунчоза з грибами Додати гриби і смажити все разом ще близько 5 хвилин. Фунчоза з грибами Додати соєвий соус, часник. Перемішати і протушкувати протягом 3-4 хвилин. Фунчоза з грибами Додати сіль з перцем і зняти з плити. Фунчоза з грибами Одночасно з жаркою грибів і овочів, у великій каструлі нагріти воду. Викласти в неї фунчозу і варити її на тихому вогні близько 3-5 хвилин. Відкинути на друшляк і дати воді стекти. Перекласти фунчозу до овочів з грибами, перемішати і прикрасити дрібно нарубаної зеленню. Відразу подати на стіл.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 343 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|