|
Середа, 24.04.2024, 11:52 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Фруктовий глінтвейн
11:21 Фруктовий глінтвейн |
Інгредієнти на 4 порції:
вино червоне сухе 500 г
коньяк 40 г
цукор 100 г
родзинки 80 г
яблуко 1/2 шт.
лимон 1 шт.
гвоздика 10 бутонів
аніс зірчастий 4 шт.
кориця 1 паличка
Приготування:
Вино змішайте з коньяком, додайте родзинки, цукор, прянощі, нарізані часточками лимон і яблуко.
Глінтвейн прогрійте, не доводячи до кипіння, настоюйте під кришкою 5 хвилин, потім відразу подавайте.
Перед подачею глінтвейн можна процідити.
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 2856 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|