Двобарвний рисовий пудинг - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 06:10
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Двобарвний рисовий пудинг
14:40
Двобарвний рисовий пудинг
 

7977_31.jpg (15.71 Kb)

рис - 250 г
молоко - 1,25 л
масло вершкове - 30 г
шоколад - 100 г
цукор - 150 г
яйце - 1 шт.
наливка вишнева - 100 г
кориця мелена - 1 ч. ложка
сухарі мелені


Рис промийте кілька разів в холодній воді, залийте кип'ятком, проваріть протягом 15 хвилин, відкиньте, обсушіть.

Закип'ятіть молоко з вершковим маслом, всипте рис, зваріть його до готовності і розділіть на дві частини.

Одну частину рису з'єднаєте з натертим на терці і змішаним з 60 г цукру шоколадом, іншу — з 60 г цукру і вишневою наливкою. У кожну частину підмісіть по половині яйця.

У змащену маслом і посипану сухарями форму викладете шарами по черзі шоколадний і вишневий мал.

Запікайте пудинг в нагрітій духовці протягом 15–20 хвилин. Готовий пудинг злегка охолодіть, вийміть з форми і посипте цукром, що залишився, змішаним з корицею.

Категорія: Закуски | Переглядів: 580 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт