Домашнє морозиво, смак радянського пломбіру - 9 Листопада 2013 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 04:03
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2013 » Листопад » 9 » Домашнє морозиво, смак радянського пломбіру
22:11
Домашнє морозиво, смак радянського пломбіру
 

Інгредієнти:

Цукор - 2 склянки

Молоко-1 літр

Масло вершкове - 100гр

Крохмаль - 1 ч.л.

Жовтки яєчні - 5 шт.

Приготування:

Вершкове масло опускаємо в підігріте молоко і доводимо його до кипіння. В іншій ємності змішуємо цукор, крохмаль і жовтки, перемішуємо і розтираємо все до однорідної маси. Після чого додаємо сюди трохи молока, у результаті повинна вийти маса по консистенції як рідка сметана.

Тим часом молоко закипіло і в нього ми поступово, тонкою цівкою вливаємо жовткову масу, при цьому не забуваємо постійно помішувати. Доводимо до кипіння. Коли суміш закипіла, знімаємо каструлю з вогню і ставимо її в холодну воду, при цьому все треба ретельно помішувати, поки маса не охолоне і не стане теплою. Потім масу залишаємо до її повного охолодження, періодично помішуємо, після чого розливаємо по формах, і відправляємо в холодильник для заморозки.
http://kulinarochka.com.ua/

Категорія: Солодке | Переглядів: 1325 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 4.2/6
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт