|
Четвер, 30.01.2025, 10:19 Вітаю Вас Гість
Головна » 2013 » Листопад » 9 » Домашнє морозиво, смак радянського пломбіру
22:11 Домашнє морозиво, смак радянського пломбіру |
Інгредієнти: Цукор - 2 склянки Молоко-1 літр Масло вершкове - 100гр Крохмаль - 1 ч.л. Жовтки яєчні - 5 шт. Приготування: Вершкове масло опускаємо в підігріте молоко і доводимо його до кипіння. В іншій ємності змішуємо цукор, крохмаль і жовтки, перемішуємо і розтираємо все до однорідної маси. Після чого додаємо сюди трохи молока, у результаті повинна вийти маса по консистенції як рідка сметана.
Тим часом молоко закипіло і в нього ми поступово, тонкою цівкою вливаємо жовткову масу, при цьому не забуваємо постійно помішувати. Доводимо до кипіння. Коли суміш закипіла, знімаємо каструлю з вогню і ставимо її в холодну воду, при цьому все треба ретельно помішувати, поки маса не охолоне і не стане теплою. Потім масу залишаємо до її повного охолодження, періодично помішуємо, після чого розливаємо по формах, і відправляємо в холодильник для заморозки. http://kulinarochka.com.ua/
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 1361 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 4.2/6 |
|
Календар | « Листопад 2013 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|