Добрі рогалики - 9 Листопада 2013 - Кулінарні рецепти
Неділя, 15.06.2025, 09:41
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2013 » Листопад » 9 » Добрі рогалики
20:31
Добрі рогалики
 

Інгредієнти:

200г вершкового масла
3 яйця
50 г дріжджів
1 скл. сметани (200 г)
100 г цукру
борошно, скільки візьме тісто. У мене пішло до 600г
ваніль

Дріжджі розтерти з цукром, додати збиті яйця,сметану, розм'якшене вершкове масло, ванілін і, досипаючи борошно, замісити м"яке тісто. Воно виходить дуже приємне на дотик,так і хочеться пекти з нього смакоту.
Тісту надати форму кулі і накрити рушничком , хай воно відпочине хвилин 15-20.
За цей час приготувати начинку:це може бути мак, розтертий з цукром з додаванням варення, яблучний джем, горіхи, сир, шоколад.
Тісто підростає вдвічі,ми ділимо його на кульки, потім кожну розкачуємо в пласт,товщиною не більше 0,5 см, ділимо по радіусу на трикутнички, змащуємо начинкою кожен і згортаємо в рулетик, починаючи з широкого краю.
На дечко,застелене промасленим папером викласти рогалики на відстані 3-4 см один від одного, дати ще раз трішки підрости, змастити жовтком і поставити в духовку. Вироби під час випікання гарно підростають.
Пекти рогалики -близько 30 хвилин до легкого рум'янцю.
Смакуйте!


Категорія: Солодке | Переглядів: 729 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2013  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт