Десерт тыквенный - 29 Січня 2011 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 10:19
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2011 » Січень » 29 » Десерт тыквенный
14:38
Десерт тыквенный
 
1. Тыкву, очистив от кожицы, и персики нарежьте ломтиками.
2. Половину меда разведите 1/2 стакана горячего сиропа от персиков, перемешайте до полного растворения меда.
3. Тыкву залейте медовой смесью и оставьте на 30 минут.
4. Для соуса клюкву протрите, соедините с оставшимся медом и перемешайте.
5. При подаче уложите на блюдо, чередуя, ломтики персиков и тыквы, полейте медовой смесью, оформите клюквой. Клюквенный соус подавайте отдельно.

Ингредиенты:
тыква - 300 г..
персики консервированные - 100 г..
мед - 100 г..
вода - 3/4 стакана

для соуса:
клюква - 200 г.
мед - 50 г.
Категорія: Закуски | Переглядів: 576 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт