Десерт апельсиновый - 29 Січня 2011 - Кулінарні рецепти
Субота, 27.04.2024, 03:12
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2011 » Січень » 29 » Десерт апельсиновый
14:36
Десерт апельсиновый
 
1. Желатин замочите в шестикратном количестве холодной кипяченой воды до набухания. 

2. Апельсин разберите на дольки, нарежьте их ломтиками. 

3. Сок соедините с сахаром, ванильным сахаром и подготовленным желатином. Прогревайте смесь до растворения желатина, не доводя ее до кипения, затем слегка охладитеи влейте шампанское. 

4. В бокалы уложите ломтики апельсинов, залейте их приготовленным желе, заполняя бокалы до половины, охлаждайте до застудневания. 

При подаче на желе уложите йогурт, посыпьте десерт тертым шоколадом и оформите вафлями.

Ингредиенты:
апельсин - 1 шт.
сок апельсиновый - 1 1/2 стакана
шампанское - 2 ст. ложки
сахар - 4 ст. ложки
желатин - 1 ст. ложка
ванильный сахар - 1 ст. ложка
йогурт фруктовый - 1 стакан
шоколад тертый - 2 ч. ложки
вафли - 30 г.
Категорія: Солодке | Переглядів: 656 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт