|
П`ятниця, 19.04.2024, 08:03 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Цвітна капуста у ніжному клярі
14:31 Цвітна капуста у ніжному клярі |
Складові:
- 1 качан цвітної капусти
- 2 яйця
- 100г борошна
- 100г паніровочних сухарів
- сіль, олія
Приготування
Капусту вимити, поділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді 10 хвилин. В одну тарілку насипати борошно, в другу - сухарі, в третю - влити збиті яйця.
Відварену капусту спочатку занурити в борошно, потім яйце, після цього в сухарі. Обсмажити на олії зі всіх сторін.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 425 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|