|
П`ятниця, 26.04.2024, 19:52 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 15 » Цукерки Рафаелло
|
Складові:
- кокосова стружка – 250 г (200г-для начинки, а 50г-для посипки)
- вершкове масло – 50 г
- згущене молоко – 1 банка (400 г)
- мигдалеві горіхи – 80 г
Приготування
Масло змішуємо з згущеним молоком, ставимо на водяну баню та перемішуємо до повного розчинення масла. Можна також масло розтопити в мікрохвильовій печі, поставивши його туди на 30 секунд.
Додаємо в цю суміш 200 г кокосової стружки, ретельно перемішуємо. Накриваємо посуд з сумішшю харчовою плівкою і ставимо на ніч в холодильник.
Миндаль замочуємо у воді протягом 1 години, потім знімаємо з нього шкірку.
Із застиглої в холодильнику маси формуємо кульки, всередину яких засовуємо по одному мигдальному горішку. Обкатуємо цукерки в кокосовій стружці.
Готові цукерки потрібно зберігати в холодильнику.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 498 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|