 |
Неділя, 15.06.2025, 09:41 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Цукерки "Псевдорафаелло"
14:38 Цукерки "Псевдорафаелло" |
250 г кокосової стружки (200г в цукерки, 50г для обсипання) 50 г вершкового масла 1 банка (400 г) сгушенки жменя мигдаля
 Масло змішуємо з сгущеним молоком, ставимо на водяну лазню і розмішуємо до розчинення масла.  Додаємо в масу 200 г кокосової стружки, добре перемішуємо, затягуємо тару харчовою плівкою і ставимо на ніч в холодильник.  Мигдаль замочуємо на 1 годину у воді, потім видаляємо з нього шкірку.  Із
застиглої маси катаємо невеликі кульки, всередину засовуємо по одній
мигдалинці, вкачуємо цукерку в кокосовій стружці. Зберігаємо в
холодильнику.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 764 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0 |
|
|
|