|
П`ятниця, 26.04.2024, 23:58 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Цукерки "Псевдорафаелло"
14:38 Цукерки "Псевдорафаелло" |
250 г кокосової стружки (200г в цукерки, 50г для обсипання) 50 г вершкового масла 1 банка (400 г) сгушенки жменя мигдаля
Масло змішуємо з сгущеним молоком, ставимо на водяну лазню і розмішуємо до розчинення масла. Додаємо в масу 200 г кокосової стружки, добре перемішуємо, затягуємо тару харчовою плівкою і ставимо на ніч в холодильник. Мигдаль замочуємо на 1 годину у воді, потім видаляємо з нього шкірку. Із
застиглої маси катаємо невеликі кульки, всередину засовуємо по одній
мигдалинці, вкачуємо цукерку в кокосовій стружці. Зберігаємо в
холодильнику.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 724 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|