Цукерки "Псевдорафаелло" - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 23:58
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Цукерки "Псевдорафаелло"
14:38
Цукерки "Псевдорафаелло"
 
56_1.jpg (52.78 Kb)

250 г кокосової стружки (200г в цукерки, 50г для обсипання)
50 г вершкового масла
1 банка (400 г) сгушенки
жменя мигдаля

1247_2.jpg (54.02 Kb)

Масло змішуємо з сгущеним молоком, ставимо на водяну лазню і розмішуємо до розчинення масла.

41_3.jpg (36.11 Kb)

Додаємо в масу 200 г кокосової стружки, добре перемішуємо, затягуємо тару харчовою плівкою і ставимо на ніч в холодильник.

08_4.jpg (42.66 Kb)

Мигдаль замочуємо на 1 годину у воді, потім видаляємо з нього шкірку.

7033_5.jpg (42.15 Kb)

Із застиглої маси катаємо невеликі кульки, всередину засовуємо по одній мигдалинці, вкачуємо цукерку в кокосовій стружці. Зберігаємо в холодильнику.
Категорія: Солодке | Переглядів: 724 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт