|
П`ятниця, 26.04.2024, 09:22 Вітаю Вас Гість
Головна » 2020 » Березень » 8 » Чіпси в мікрохвильовці
15:13 Чіпси в мікрохвильовці |
Для любителів «похрумтіти» - домашні картопляні чіпси в мікрохвильовці.
Для чіпсів необхідно якомога тонше нарізати картоплю. Зробити це можна за допомогою спеціальної терки з тримачем (її ще називають «мандоліна»), слайсера або просто овочечистки.
Інгредієнти:
сира картопля
улюблені приправи
сіль
оливкова або соняшникова олія
Притотування:
Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо як можна тонше. Нарізану картоплю промиваємо кілька разів в холодній воді, щоб змити весь крохмаль. Промиту картоплю обсушуємо чистим рушником, притискаючи, щоб картопляні часточки стали зовсім сухими.
На тарілку кладемо пергамент для випічки, змащуємо його маслом і розкладаємо на ньому чіпси в один шар, так щоб картоплини не дотулялися. Посипаємо сіллю і приправами за смаком.
Розміщуємо тарілку в мікрохвильову піч, ставимо потужність на 700 ват, час - 3-5 хвилин. Слідкуйте за приготуванням чіпсів, так як час їх приготування залежить від печі, як тільки картопля покриється легким рум'янцем - чіпси готові.
Якщо необхідна велика кількість чіпсів - готуємо чіпси в мікрохвильовці невеликими порціями.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 239 |
Додав: Олег_Слюсарев
| Рейтинг: 5.0/1 |
|
Календар | « Березень 2020 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|