|
П`ятниця, 29.03.2024, 16:21 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 14 » Червона квасоля в томатному соусі
00:59 Червона квасоля в томатному соусі |
Кухня: Ліщанецька
Час приготування: 40 хв.
"Червона квасоля в томатному соусі":
• консервована червона квасоля у власному соку: 2 банки
• помідори: 4 шт.
• цибуля: 2 шт.
• часник: 2-3 зубці
• оливкова олія: 2 ст. ложки
• томатна паста: 2 ст. ложки
• зелень петрушки : 1 пучок
• кмин, коріандр, орегано, сіль, чорний мелений перець: за смаком
1. Цибулю та часник почистити, помити і дрібно порізати. У глибокій сковороді розігріти оливкову олію. Додати до олії по дрібці кмину, коріандру та орегано, а через хвилину – часник з цибулею. Пасерувати протягом кількох хвилин.
2. Помідори помити та обдати кип’ятком. Зняти з них шкірку та подрібнити блендером до однорідної консистенції пюре. Квасолю відкинути на друшляк і дати рідині стекти.
3. Додати помідори і томатну пасту в сковороду з цибулею і часником. Довести суміш до кипіння, посолити і поперчити за смаком. Додати квасолю і тушкувати в томатному соусі протягом 10 хвилин.
4. Петрушку помити, обсушити та дрібно нарізати. Подавати до столу гарячою, посипавши зеленню петрушки.
Смачного!
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 357 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|