Чебуреки - 5 Лютого 2011 - Кулінарні рецепти
Вівторок, 23.04.2024, 19:38
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2011 » Лютий » 5 » Чебуреки
13:05
Чебуреки
 

Приготовление

1. Замесить тесто и разделить на равные порции.

2. Для изготовления фарша: мясо, лук и чеснок пропустить через мясорубку. Поперчить, для сочности добавить немного воды, посолить.

3. Готовое тесто раскатать тонко, положить готовый фарш, затем разровнять и соединить.

4. Чебуреки жарить на подсолнечном масле на разогретой сковороде.

5. Чебуреки готовы.

6. Приятного аппетита.

Категорія: Закуски | Переглядів: 730 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт