|
П`ятниця, 19.04.2024, 10:37 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Чайний шашлик
|
М'ясо
нарізувати шматочками по 40 грам, скласти в посуд, поперчити, посолити,
додати лавровий лист, перемішати. Потім влити помалу міцну заварку і
ретельно розім'яти руками, щоб заварка вбралася. Додати майонез і ще
раз перемішати. За годину м'ясо вже можна готувати, але смачніше буде,
якщо маринуватися м'ясо буде 4 години. Чим краще м'яти м'ясо, тим
швидше можна переходити безпосередньо до готування шашлику. * свинина —1 кг * заварка —1,5 - 2 стакани * лавровий лист —1 шт. * сіль, перець — на смак
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 650 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|