Буряк фарширований - 14 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 05:59
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 14 » Буряк фарширований
17:25
Буряк фарширований
 
0944_7.jpg (24.14 Kb)

буряк варений - 4 шт.
масло вершкове - 2 ст. ложки
сир твердий тертий - 2/3 стакана


Для начинки:
морква - 3 шт.
корінь петрушки - 2 шт.
ріпа - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 2 голівки
масло вершкове - 2 ст. ложки
яйце варені - 2 шт.
сметана - 2 ст. ложки
сіль - за смаком


Буряк почистіть, ложкою видалите серцевину.

Для начинки моркву, корінь петрушки, цибулю і ріпу нашаткуйте.

Нарізані овочі обсмажте на маслі.

Змішайте смажені овочі з рубаними яйцями, сметаною, посолите і перемішайте.

Фаршем наповните буряк, посипте тертим сиром, сбризніте маслом і запікайте при 200°С 20-25 хвилин.

При подачі оформіть буряк зеленню.
Категорія: Закуски | Переглядів: 711 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт