буряк варений - 4 шт.
масло вершкове - 2 ст. ложки
сир твердий тертий - 2/3 стаканаДля начинки:морква - 3 шт.
корінь петрушки - 2 шт.
ріпа - 1 шт.
цибуля ріпчаста - 2 голівки
масло вершкове - 2 ст. ложки
яйце варені - 2 шт.
сметана - 2 ст. ложки
сіль - за смаком Буряк почистіть, ложкою видалите серцевину.
Для начинки моркву, корінь петрушки, цибулю і ріпу нашаткуйте.
Нарізані овочі обсмажте на маслі.
Змішайте смажені овочі з рубаними яйцями, сметаною, посолите і перемішайте.
Фаршем наповните буряк, посипте тертим сиром, сбризніте маслом і запікайте при 200°С 20-25 хвилин.
При подачі оформіть буряк зеленню.