![](/.s/t/862/1.gif) |
Понеділок, 10.02.2025, 18:56 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 9 » Бульйон з рибними фрикадельками
10:59 Бульйон з рибними фрикадельками |
філе риби сом - 150 г яєчні білки - 2 шт. лук ріпчастий - 1/2 головки насіння кунжуту - 1 ст. ложка сало свиняче - 1 ст. ложка імбир мелений - 1/4 ч. ложки сіль - на смак бульйон рибний - 2 стакани
Філе
риби пропустіть через м'ясорубку, додайте німого води, рубаний лук,
імбир, розтоплене свиняче сало, яєчні білки, сіль і перемішайте. З приготованого фаршу сформуйте невеликі кульки, опустіть їх в киплячу воду і варіть 15 хвилин. Бульйон процідите. При подачі фрикадельки покладіть в тарілку, залийте їх гарячим бульйоном і посипте рубаною зеленню.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 721 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
![](/photo_2023-01-17_17-07-01.jpg)
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|