Борщ по-українськи - 16 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 17:46
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 16 » Борщ по-українськи
14:31
Борщ по-українськи
 
Список інгредієнтів буряк молода (невелика) - 3 шт картопля середній - 3 шт варені яйця - 2 шт свіжі огірки - 3 шт зелень кропу - 1/2 пучка зелень кінзи - 1/2 пучка цибуля зелена - 1/2 пучка лимон - 1 шт гірчиця - за смаком сіль - за смаком вода - 3 л ковбаса варена (або мяско) - 200-250 г Спосіб приготування Борщ по-українськи Практично все, що знадобиться ... Ставимо каструльку з водою на вогонь і чекаємо, поки закипить. Борщ по-українськи Буряк чистимо, миємо, нарізаємо кубиком. Кипляче воду Підкисляє соком з половини лимона і закидаємо буряк. Нехай кипить на невеликому вогні годинки 2-2,5 ... Борщ по-українськи Яйця і картоху відварюємо. Остужаем. Ріжемо кубиками. Огірки та ковбаску ріжемо так само ... Зелень дрібно рубаємо ... У чашку наливаємо трохи відвару і перемішуємо з 3-ма чайними ложками гірчиці. Борщ по-українськи Всю нарізку закидаємо в каструлю. Борщ по-українськи Вливаємо в каструлю чашку відвару з гірчицею і заливаємо рештою охолодженим і відціджену відваром. Ретельно перемішуємо. За допомогою солі, залишилася половини лимона і гірчиці доводимо борщ до потрібного Вам смаку (у мене пішов весь лимон, ще 2 ч.л. гірчиці і трохи солі) і ставимо в холодильник для охложденія хоча б на 2-3 години. смачного !!! Як завжди - деякі доповнення: 1 - щодо відвару - в оригіналі рецепта було сказано натерти буряк на тертку і варити 20 хвилин. Порахував це трохи несерйозним і зробив так, як зробив. Кубики буряка, що залишилися після зціджування відвару, пересипав в судок і поставив у холодильник. Дружина додавала їх собі в тарілку, так як ні син, ні я такого не любимо ... 2 - щодо ковбаси - підійде (і думаю, що рецепт від цього тільки виграє) практично будь-яке відварне мяско-курятина, свинина, мову ... 3 - щодо охолодження - так вийшло, що зайнявся цією стравою ввечері, тому був застосований так сказати експрес-метод охолодження: каструля з відваром була встановлена ??в невеликий таз і постійно змінювалася холодна вода (ну не міг же засунути теплий відвар в холодильник). Після охолодження борщ був заправлений і і відправився в холодильник на всю ніч ...
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 420 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт