|
Середа, 05.02.2025, 15:47 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Борщ пісний
|
гриби сухі 4 -5, буряк середній (відварений) картопля середня (відварена) 2 огірок солоний 2-3 цибуля зелена 100 г кріп пучок хрін тертий цукор сіль перець на смак квас 1 1/2 л сметана 1/2 стакана яйця 2 .
Гриби
добре промити, покласти в каструлю і залити водою так, щоб вони були
нею тільки прикриті. Варити під кришкою на невеликому вогні. Коли гриби
стануть м'ягкими, дрібно їх порізати, розвести відваром (у якому вони
варилися) і перелити в миску, де готуватиметься борщ. Дрібно накришити
в миску буряк (краще натерти на терці), картоплю, солені огірки (дуже
дрібно), зелену цибулю, кріп, заправити сіллю, перцем і тертим хріном,
за бажанням додати цукор і залити холодним квасом. У тарілку з борщем
покласти ложку сметани, половину вареного яйця.
|
Категорія: Перші Страви |
Переглядів: 723 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 4 Гостей: 4 Користувачів: 0 |
|
|
|