Борщ пісний - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 29.03.2024, 12:12
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Борщ пісний
19:26
Борщ пісний
 
3906_26.jpg (34.66 Kb)

гриби сухі 4 -5,
буряк середній (відварений)
картопля середня (відварена) 2
огірок солоний 2-3
цибуля зелена 100 г
кріп пучок
хрін тертий
цукор
сіль
перець на смак
квас 1 1/2 л
сметана 1/2 стакана
яйця 2 .

Гриби добре промити, покласти в каструлю і залити водою так, щоб вони були нею тільки прикриті. Варити під кришкою на невеликому вогні. Коли гриби стануть м'ягкими, дрібно їх порізати, розвести відваром (у якому вони варилися) і перелити в миску, де готуватиметься борщ. Дрібно накришити в миску буряк (краще натерти на терці), картоплю, солені огірки (дуже дрібно), зелену цибулю, кріп, заправити сіллю, перцем і тертим хріном, за бажанням додати цукор і залити холодним квасом. У тарілку з борщем покласти ложку сметани, половину вареного яйця.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 670 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт