Борщ без капусти - 15 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Середа, 17.04.2024, 01:43
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 15 » Борщ без капусти
15:29
Борщ без капусти
 
Інгредієнти для приготування борщу без капусти: М'ясо свинини - 600-800 г (краще брати з кістками, крім того відмінно підійде яловичина або курка) Буряк — 2 шт. Морквина — 2 штуки Цибуля ріпчаста — 2 головки Картопля — 5-7 штук Зелень — 1 пучок Лимон — 1 штука Гвоздика, лавровий лист — по 4 штуки; мелений Перець запашний), базилік, орегано,— по дрібці Сіль — за смаком Рослинне масло для смаження Інвентар: Каструля Металева лопатка Кухарська вилка Обробна дошка Сковорода Гострі ножі посуд сервіровки тарілка Кухарська ложка Приготування борщу без капусти. Крок 1: Варимо м'ясний бульйон Варимо м'ясо Для того, щоб зварити бульйон, покладіть м'ясо в каструлю, залийте водою. Доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні близько 1,5 -2 години, поки м'ясо не приготується, при цьому накрийте кришкою каструлю. Щоб перевірити готовність м'яса спробуйте проколоти його проткніть будь шматок м'яса гострим ножем або виделкою, якщо з нього витікає прозорий сік, то все, наше м'ясо готове! Якщо з нього тече рідина коричнево-червоного кольору, значить, відварюйте далі. Крок 2: Готуємо заправку для борщу Підготовка інгредієнтів Буряк і моркву очищаємо від поверхневої шкірки і нарізаємо невеликими кубиками. Потім беремо цибулю і так само нарізаємо, після чого обсмажуємо в маслі поки не відчується специфічний запах. Відразу як ви його відчуєте необхідно додати у нашу, вже практично готову заправку, моркву та буряк. Обсмажуємо або тушкуємо овочі на середньому вогні до їх несуттєвого пом'якшення. Після того як приготування заправки закінчено, необхідно посолити по-своєму розсуду. Крок 3: Збірка борщу зажарка Готова для борщу Саме м'ясо з бульйону не виймаємо, а даємо йому просочитися заправкою, так наша свинина буде набагато смачніше. В цей же час засипаємо в наш бульйон картоплю, який нарізаний середніми кубиками, і всі спеції і прянощі. Незабаром, через 7 хвилин варіння додаємо у наше блюдо піджарку з овочів, яку ми приготували. Поки все знаходиться на кінцевій стадії, вариться і кипить — швидко наріжте зелень і додайте її в бульйон. Потім полийте соком з лимона борщ. Солимо знову ж таки за смаком і варимо ще 5-7 хвилин. І все готово! Крок 4: Подаємо борщ без капусти Готовий борщ без капустиБуде дуже смачно, якщо тарілка борщу буде наповнена свіжою і подрібненим часником. А велика і добра ложка жирної сметани зробить наш борщ тільки в рази смачніше. І якщо у вас ще залишилося в запасі трохи свіжої зелені, то цей інгредієнт зробить його ще більш дивним. Приємного Вам апетиту! Поради: У вигляді маленьких кубиків нарізані овочі виходять більш соковитими. — Якщо у Вас, на жаль, лимона ні, не засмучуйтесь, можна заправити невеликою кількістю томатного пюре або оцту. М'ясо, з якого варився бульйон, можна остудити, нарізати на кубики і обсмажити з цибулею. А потім подавати з іншим блюдом, наприклад, з картопляним пюре.
Категорія: Перші Страви | Переглядів: 453 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт