|
Субота, 20.04.2024, 13:25 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 17 » Бантики з печерицями
01:01 Бантики з печерицями |
Список інгредієнтів паста бантики - 250 г коричневі печериці (але можна і звичайні) - 250 г вершки 20% - 150 мл мускатний горіх мелений - велика щіпка часник - 2-3 зубчики оливкова олія - ??для смаження сіль - за смаком мелений перець - за смаком Спосіб приготування Бантики з печерицями Підготувати інгредієнти. У киплячу підсолену воду опустити пасту і відварити її до стану аль-денте. Бантики з печерицями Тим часом, розчавити часник широкою стороною ножа, розігріти на сковороді трохи оливкового масла і викласти на сковороду часник, трохи прогріти до появи характерного запаху, потім вийняти з сковороди. Бантики з печерицями Гриби крупно нарізати пластинками. Бантики з печерицями Обсмажити гриби до легкого золотистого кольору. Бантики з печерицями Влити в сковороду вершки, додати мускатний горіх, сіль і перец.Тушіть 5 хвилин. Бантики з печерицями Відварену пасту викласти в вершково-грибний соус і прогріти протягом 1 хвилини. Відразу ж подавати.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 390 |
Додав: Олежик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|