Бантики з печерицями - 17 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Субота, 20.04.2024, 13:25
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 17 » Бантики з печерицями
01:01
Бантики з печерицями
 Список інгредієнтів
паста бантики - 250 г
коричневі печериці (але можна і звичайні) - 250 г
вершки 20% - 150 мл
мускатний горіх мелений - велика щіпка
часник - 2-3 зубчики
оливкова олія - ??для смаження
сіль - за смаком
мелений перець - за смаком

Спосіб приготування
Бантики з печерицями
Підготувати інгредієнти.
У киплячу підсолену воду опустити пасту і відварити її до стану аль-денте.
Бантики з печерицями
Тим часом, розчавити часник широкою стороною ножа, розігріти на сковороді трохи оливкового масла і викласти на сковороду часник, трохи прогріти до появи характерного запаху, потім вийняти з сковороди.
Бантики з печерицями
Гриби крупно нарізати пластинками.
Бантики з печерицями
Обсмажити гриби до легкого золотистого кольору.
Бантики з печерицями
Влити в сковороду вершки, додати мускатний горіх, сіль і перец.Тушіть 5 хвилин.
Бантики з печерицями
Відварену пасту викласти в вершково-грибний соус і прогріти протягом 1 хвилини. Відразу ж подавати.
Категорія: Закуски | Переглядів: 390 | Додав: Олежик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт