Асорті м'ясний холодець - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 05:16
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Асорті м'ясний холодець
19:06
Асорті м'ясний холодець
 
7716_55.jpg (11.98 Kb)

окість нежирний - 120 гр.
язик варений - 120 гр.
курка варена - 120 гр.
м'ясо варене або смажене - 100 гр.
бульйон м'ясний - 600 гр.
желатин - 24 гр.
морква варена - для оформлення
огірки - для оформлення
перець солодкий - для оформлення
яйце варене - для оформлення
соус хрін з оцтом - для подачі

Желатин замочуємо в шестикратній кількості холодної води.

Готуємо м'ясне желе, як в рецепті «Язик заливний»: http://recepti.in.ua/?category=holodci&altname=yazik_zalivnii

Варений язик (див. рецепт «Язик відварений з гарніром» http://recepti.in.ua/?category=zakuski_iz_subproduktiv&altname=yazik_vidvarenii_z_garnirom ), м'якоть птаха, окість і м'ясо нарізаємо тонкими скибочками.

У форми для заливних блюд наливаємо м'ясне желе шаром в 0,5 см і охолоджуємо до застигання.

На шар желе розкладаємо, чергуючи за кольором, нарізані м'ясні продукти, так щоб в подальшому при нарізці виходили окремі порції. Оформляємо фігурно нарізаними шматочками моркви, огірка, перцю, яєчного білка, гілочками зелені. Знов заливаємо тонким шаром желе і охолоджуємо.

Після застигання асорті заливаємо желе, що залишилися, так щоб шар його був не менше 0,5 см, і охолоджуємо.

При подачі асорті розрізаємо на порції коливальним рухом ножа, щоб краї вийшли гофрованими, і розкладаємо на тарілки. Збоку можна розкласти гарнір: мариновані огірки, консервовані або свіжі овочі. Окремо в соуснику подаємо соус хрін з оцтом.

Соус хрін з оцтом : http://recepti.in.ua/?category=hrin&altname=sous_hrin

Категорія: Закуски | Переглядів: 874 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт