Англійське Пиво - 9 Листопада 2013 - Кулінарні рецепти
Четвер, 21.11.2024, 14:25
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2013 » Листопад » 9 » Англійське Пиво
20:17
Англійське Пиво
 
Покласти у великий чан 3 фунта розрізаного і висушеного чорного житнього хліба, 2 фунта житнього cолода, 1/2 фунта цукрової картопляної патоки, 10 грамів розведених в склянці води дріжджів, 1 столову ложку меленої кориці, шматочок спаленого цукру, 10 зерен гвоздики, 10 зерен англійського перцю і 3/4 фунта ошпареного окропом сухого міцного хмелю, все гарненько розмішати, влити 15 пляшок кип'яченої води і поставити чан у витоплену піч.
Через три дні злити справжнє пиво, а в чавун влити 3 пляшки води і поставити на ніч у піч. На другий день новий настій злити в раніше злитий, процідити крізь полотняну серветку, розлити в пляшки  і закупорити ошпарені пробками зав'язавши тонким дротом. Потім розігріти з невеликим шматочком сала сургуч, залити ним шийки пляшок і зарити на 15 днів у холодну землю або поставити у холодне місце.
Категорія: Напої | Переглядів: 607 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
  
Корисний Сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт