|
Четвер, 21.11.2024, 14:25 Вітаю Вас Гість
Головна » 2013 » Листопад » 9 » Англійське Пиво
|
Покласти у великий чан 3 фунта розрізаного і висушеного чорного житнього хліба, 2 фунта житнього cолода, 1/2 фунта цукрової картопляної патоки, 10 грамів розведених в склянці води дріжджів, 1 столову ложку меленої кориці, шматочок спаленого цукру, 10 зерен гвоздики, 10 зерен англійського перцю і 3/4 фунта ошпареного окропом сухого міцного хмелю, все гарненько розмішати, влити 15 пляшок кип'яченої води і поставити чан у витоплену піч. Через три дні злити справжнє пиво, а в чавун влити 3 пляшки води і поставити на ніч у піч. На другий день новий настій злити в раніше злитий, процідити крізь полотняну серветку, розлити в пляшки і закупорити ошпарені пробками зав'язавши тонким дротом. Потім розігріти з невеликим шматочком сала сургуч, залити ним шийки пляшок і зарити на 15 днів у холодну землю або поставити у холодне місце.
|
Категорія: Напої |
Переглядів: 607 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Календар | « Листопад 2013 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|