абрикосова пастила - 12 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 26.04.2024, 02:17
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 12 » абрикосова пастила
13:01
абрикосова пастила
 
Інгредієнти: Абрикоси (стиглі) - 2, 5 кг. Цукор - 1 кг. Пектин з лимонною кислотою - 10 г. Приготування: Перебрати і помити абрикоси, вийняти кісточки. Перемолоти, додати цукор і желюючий порошок. Варити півгодини, постійно помішуючи. Остудити, акуратно перелити на деко, застелене фольгою або пергаментним папером. Шар повинен бути близько 0, 5 см. Просушити в духовці при низькій температурі або при кімнатній температурі на кухні. Відокремити пастилу, перевернути, щоб просохнуло дно. Нарізати на порційні шматочки.
Категорія: Солодке | Переглядів: 391 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт