 |
Неділя, 15.06.2025, 10:18 Вітаю Вас Гість
Головна » 2015 » Липень » 12 » абрикосова пастила
|
Інгредієнти:
Абрикоси (стиглі) - 2, 5 кг.
Цукор - 1 кг.
Пектин з лимонною кислотою - 10 г.
Приготування:
Перебрати і помити абрикоси, вийняти кісточки.
Перемолоти, додати цукор і желюючий порошок.
Варити півгодини, постійно помішуючи.
Остудити, акуратно перелити на деко, застелене фольгою або пергаментним папером. Шар повинен бути близько 0, 5 см.
Просушити в духовці при низькій температурі або при кімнатній температурі на кухні.
Відокремити пастилу, перевернути, щоб просохнуло дно.
Нарізати на порційні шматочки.
|
Категорія: Солодке |
Переглядів: 437 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|

Статистика |
Онлайн всього: 8 Гостей: 8 Користувачів: 0 |
|
|
|