|
П`ятниця, 29.03.2024, 14:06 Вітаю Вас Гість
Головна » 2011 » Січень » 12 » Салат з тунцем
|
Складові: 1 банка консервованого тунця, 4 варених яйця, 1 болгарський перець, 2 помідора, 1 головка цибулі, сіль, перець, майонез, оцет, зелень та оливки для прикраси.
Приготування: злити масло з тунця і обережно його розібрати на шматочки. Цибулю нарізати півкільцями та замаринувати в оцеті на пів годинки. Яйця потерти на мілкій тертушці, перець порізати соломкою, помідо розрізати навпіл потім на тоненькі скибочки. Викладаємо все шарами: спочатку тунець, потім маринована цибулька, далі яйце, посолити, поперчити та змазати майонезом, викласти перець, помідори, посолити, поперчити та змазати майонезом. За бажанням прикрасити зеленню та оливками. Смачного!
|
Категорія: Салати |
Переглядів: 1031 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 5.0/2 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|