Запіканка з персиків - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Четвер, 25.04.2024, 22:04
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Запіканка з персиків
19:00
Запіканка з персиків
 
12_1.jpg (21.31 Kb)

персики - 12 шт.
яйце - 5 шт.
вершки жирні - 1 стакан
цукор - 1 ст. ложка
мигдаль (стружка) - 2 ст. ложки
батон білий - 100 г


Зніміть шкірку з персиків, розрізайте їх навпіл, видалите кісточки.

Змішайте яйця з вершками і цукром. Мигдаль обсмажте.

Покладете на дно форми скибочки батона, на нього - персики і залийте все яєчно-вершковою сумішшю.

Запікайте в розігрітій до 180-200 °С духовці протягом 30 хвилин.

Подайте запіканку охолодженою, посипавши її мигдалевою стружкою.
Категорія: Солодке | Переглядів: 588 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт