Вишнево-мигдалевий чизкейк - 2 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
Вівторок, 23.04.2024, 11:22
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 2 » Вишнево-мигдалевий чизкейк
21:57
Вишнево-мигдалевий чизкейк
 
4036_7.jpg (41.25 Kb)

Для основи:
1 стакан меленого печива
0,5 стакана мигдаля
80 г вершкового масла


Для крему:
750 г сиру "Філадельфія”
3 яйця
170 г цукру
1 ч.л. мигдалевого екстракту


Для вишневого прошарку:
300 г вишні без кісточок
125 г цукру
1 ст.л. крохмалю
2 ст.л. холодної води


3569_8.jpg (47.63 Kb)

Мигдаль подрібнюємо за допомогою блендера в як можна дрібнішу масу. Змішуємо з печивом, додаємо масло, перемішуємо і укладаємо на дно роз'ємної форми діаметром 21-22 см (борти формувати не треба). Випікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 10 хвилин. Дістаємо і остуджуємо.

0064_9.jpg (45.07 Kb)

Вишню засипаємо цукром і ставимо на плиту на невеликий вогонь. Доводимо до кипіння, чекаємо, поки розчиниться цукор і вводимо розведений в холодній воді крохмаль. Тримаємо на вогні, поки вишневий сік не почне густіти. Знімаємо з вогню і охолоджуємо.

70_10.jpg (62.35 Kb)

Сир кімнатної температури збиваємо з цукром до здобуття однорідної гладкої маси. Поодинці вводимо яйця, додаємо мигдалевий екстракт. При цьому прагнемо не перестаратися з часом збивання.

1360_11.jpg (25.67 Kb)

На основу кладемо вишневу масу і рівномірно розподіляємо.

3618_12.jpg (61.11 Kb)

Вгорі виливаємо сирну масу, розрівнюємо.

17_13.jpg (29.92 Kb)

Форму обмотуємо фольгою так, щоб в неї не просочилася вода. Ставимо в іншу форму, велику за розміром, доливаємо у велику форму води так, щоб вона доходила до середини бортів малої форми. Ставимо конструкцію в духовку, розігріту до 160 градусів і печемо 45-50 хвилин. Коли при постукуванні формою лише серединка чизкейка тремтітиме - пора виймати.

Даємо чизкейку постояти близько години при кімнатній температурі. Потім проводимо ножем уздовж стінок форми і ставимо чизкейк в холодильник мінімум на 6 годин.

Готовий чизкейк прикрашаємо обсмаженими пластинками мигдаля, збитими вершками і коктейльними вишнями.

Категорія: Солодке | Переглядів: 700 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт