700 г філе індички або куряче філе
2 невеликих кабачка цуккині
1 середня цибулина
4 великих черешка селери
3 середню моркву
1 крупний лимон
1/4 ч.л. сушеного чебреця
сіль і свіжозмелений чорний
перець на смак
Моркву
нарізуємо довгою соломкою, селера - тонкими скибочками, цибулю -
кубиками. На великій сковороді розігріваємо трохи рослинного масла,
кладемо в нього овочі, солимо і смажимо, помішуючи, поки вони злегка не
підсмажаться.
Кабачки нарізуємо соломкою.
Додаємо їх до решти овочів, перемішуємо і смажимо, поки всі овочі не стануть м'якими.
Знімаємо на тарілку.
Філе
нарізуємо на невеликі шматки товщиною близько 2-3 мм, приправляємо
сіллю, перцем і чебрецем, обсмажуємо на тій же сковороді по 2-3 хвилини
з кожного боку, поки м'ясо наскрізь не втратить свій рожевий колір.
Перекладаємо на тарілку.
До
соку на сковороді додаємо сік половини лимона і 75 мл води. Розмішуємо,
щоб в сковороді розчинилися всі грудочки. Знову кладемо в сковороду
індичку і овочі, перемішуємо і прогріваємо.
Подаємо, прикрасивши скибочками другої половини лимона.