|
Середа, 24.04.2024, 23:42 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Тушкована морква
|
0.5 кг моркви 1 велика цибулина сіль рослинне масло для смажіння Овочі почистити.
Цибулю
дрібно нарізати і піджарити на рослинному маслі до рожевого кольору,
додати натерту на крупній терці моркву і гасити, помішуючи на
середньому вогні до готовності. Готову тушковану моркву посолити на смак. Тушкована морква смачніше холодною.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 867 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|