|
П`ятниця, 29.03.2024, 18:01 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Шашлик з лимонами і аджикою
12:05 Шашлик з лимонами і аджикою |
М'ясо
(окість) відокремити від кістки (якщо сало і шкіра не зрізані - теж і
їх), нарізувати на рівні шматки розміром приблизно 4х6х6 см. М'ясо і
порізана кільцями ріпчаста цибуля шарами укласти в каструлю, посолити,
додати аджику, і полити соком вичавлених лимонів. Все це пом'яти руками
і годинника на шість залишити маринуватися. Потім каструлю слід
прибрати в холодильник на 12 годин і за шість годин до приготування
знову дістати в тепло (тривалість маринування - доба). На шампури
шматки нанизувати перемежаючи з кільцями цибулі. Готувати на
розжареному вугіллі, постійно перевертаючи шампури і стежачи, щоб не
було полум'я. М'ясо повинне активно шипіти, але не горіти, досягають це
регулюванням висоти. * свинина —2-2,5 кг * лимони —2 шт. * аджика —2-3 ст.л * цибуля ріпчаста —3-4 шт. * сіль — на смак
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 576 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|