Деруни - 13 Жовтня 2010 - Кулінарні рецепти
П`ятниця, 19.04.2024, 04:11
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Деруни
19:23
Деруни
 
9029_30.jpg (73.34 Kb)

10 картоплин
сіль
рослинне масло
мука

Натерти на крупній терці почищену картоплю, посолити, додати муки стільки, щоб тісто було не дуже рідким. Ложкою викладати картопляну масу на сковороду з гарячим рослинним маслом і смажити з двох сторін до утворення хрусткої скориночки. Викласти на тарілку в 1 шар, щоб деруни не стали вологими, інакше вони не будуть хрусткими.
Категорія: Закуски | Переглядів: 581 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Що ви шукали на сайті ?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт