|
П`ятниця, 19.04.2024, 04:11 Вітаю Вас Гість
Головна » 2010 » Жовтень » 13 » Деруни
|
10 картоплин сіль рослинне масло мука
Натерти
на крупній терці почищену картоплю, посолити, додати муки стільки, щоб
тісто було не дуже рідким. Ложкою викладати картопляну масу на
сковороду з гарячим рослинним маслом і смажити з двох сторін до
утворення хрусткої скориночки. Викласти на тарілку в 1 шар, щоб деруни
не стали вологими, інакше вони не будуть хрусткими.
|
Категорія: Закуски |
Переглядів: 581 |
Додав: Кулінарчик
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
|