Бананове морозиво - 17 Липня 2015 - Кулінарні рецепти
Вівторок, 16.04.2024, 09:13
Вітаю Вас Гість

Цікаві Факти від кулінар.at.ua.
Головна » 2015 » Липень » 17 » Бананове морозиво
06:56
Бананове морозиво
 Інгредієнти:
Банани – 2 шт.
Спосіб приготування бананового морозива.

Для приготування морозива очищаємо банани, у мене їх було 2.

Розрізаємо на невеликі шматочки, розкладаємо на тарілці.

Далі збиваємо заморожені банани в блендері.

Але продовжуємо збивати до кремоподібного стану.

З невеликими перервами, щоб блендер не згорів, у мене це зайняло не більше 2-3 хвилин. Все, морозиво готове, можна насолоджуватися. Поки фотографувала готовий результат, син уже стояв біля мене зі столовою ложкою, мабуть вирішив, що чайною ложкою не пристойно їсти таку смакоту.

Це морозиво має м'яку консистенцію. Я вирішила спробувати зробити і тверде морозиво. Для цього просто поклала невелику кількість бананового морозива в контейнер, встромила в нього одноразову ложку (нічого іншого не придумала, тепер пошукаю в магазинах палички для морозива), закрила кришкою і відправила в морозилку.

Ось, що в підсумку вийшло.
Категорія: Для Дітей | Переглядів: 561 | Додав: Кулінарчик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Категорії розділу
Перші Страви [169]
Борщі,Бульйони...
Сніданки [4]
Смачні сніданки
Салати [151]
Олів"є,болі....
Закуски [296]
Естравагантні страви
Солодке [179]
Торти,Кекси...
Напої [101]
Коктелі,Спиртне...
Соуси [26]
Під різні страви
Пісні страви [22]
Пісні з овочами
Для Дітей [53]
Каші,солодке....
Випічка [51]
Смачні і пухкі
Цікаве Для Господині [14]
Цікаві поради
Цікаві Факти про Їжу [32]
Корисна інформація...
Пошук
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
  
Сподобався сайт?
  
     
  
Статистика
 
  

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.

  • .
  •    Наш Банер
    Кулінарний сайт