П`ятниця, 19.04.2024, 19:06 Вітаю Вас Гість
Головна » 2017 » Лютий » 19
Складові:
- 500 г полуниці
- 500 г цукру
- 75 глюкози
- 20 г яблучного пектину
- 1 ч. л. лимонної кислоти
- дрібний цукор для обвалювання мармеладу
Приготування
Заздалегідь приготувати форму для мармеладу. Обтягнути дно харчовою плівкою та змастити олією.
Збити полуницю в блендері до однорідног
...
Читати далі »
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 425 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 5.0\1
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 452 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 368 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 397 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 0.0\0
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Добавил: Кулінарчик | Просмотров: 377 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 5.0\1
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Добавил: Люба | Просмотров: 361 | Коментариев: 0 | Рейтинг: 3.0\1
- Оцінити -
Відмінно
Добре
Непогано
Погано
Жахливо
Статистика Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
.
. Наш Банер