Список інгредієнтів стейки сьомги - 2 шт оливкова олія - ??1 ст. ложки лимон - 1/2 шт kamis приправа до риби - За смаком Спосіб приготування Стейки сьомги запечені у фользі Добре промиваємо їх у проточній во
... Читати далі »
Список інгредієнтів мідії - 500 г сік томатний - 2 склянки цибулю-шалот - 2 шт часник - 3 зубчики вино червоне - 100 г сіль - за смаком чорний мелений перець - за смаком спеції - за смаком масло рослинн
... Читати далі »
Список інгредієнтів кальмари - 4 шт овочева суміш заморожена (перець, печериці, морква, томат, - 300 г (1 упаковка) квасоля стручкова - входила до складу суміші яйце - 2 шт сир твердий - 100 г сметана - 3 ст. ложки ... Читати далі »
Список інгредієнтів паста бантики - 250 г коричневі печериці (але можна і звичайні) - 250 г вершки 20% - 150 мл мускатний горіх мелений - велика щіпка часник - 2-3 зубчики оливкова олія - ??для смаження сіль - за с
... Читати далі »
Список інгредієнтів вода для варіння макаронів - трохи яловичина - 250 г цибуля ріпчаста середній - 1 шт томат-паста - 1 ч. Ложка макарони - 300 г перець чорний мелений - 5-6 шт масло рослинне - 3-4 ст. ложки ... Читати далі »
Список інгредієнтів листи лазаньї (13 * 8) - 6 шт м'ясо індички - 500 г грудинка копчена - 250 г сир - 250 г часник - 3 зубчики борошно - 50 г масло вершкове - 50 г молоко - 450 мл морська сіль «salut
... Читати далі »
Список інгредієнтів макаронні вироби (бантики, спіральки) - 400 г м'ясний фарш - 500 г яйце - 2 шт молоко - 1/2 склянки сир (можна плавлений) - 100 г морква - 1 велика ріпчаста цибуля - 1 шт ... Читати далі »
Список інгредієнтіввода - 10 л
цукор для перепалювання - 1-1,5 склянки
сухі дріжджі - 1 ч. Ложка
лимонна кислота - 25 г
цукор або мед натуральний - 1 склянка
Спосіб приготування
карамельний квас
Цей квас готовится дуже легко, єдиний кл
... Читати далі »
Список інгредієнтівзаморожена червона смородина - 500 г
вода - 3 л
цукор - 400 г
Спосіб приготування
Морс із замороженої червоної смородини
Ягоду розморозити.
Морс із замороженої червоної смородини
Розтерти і віджати з неї сік. Я віджи
... Читати далі »
Список інгредієнтіввода - 4 л
абрикоси - 1 склянка
агрус - 1/2 склянки
смородина - 1/2 склянки
м'ята - 2-3 гілочки
цукор - за смаком
Спосіб приготування
Вітамінний компот
Моєму, перебираємо смородину і агрус.
Вітамінний компот
Моєму абрикос і
... Читати далі »
Список інгредієнтівполуниця - 50 г
цукор - 3-4 ст. ложки
лимон великий - 1 шт
вода очищена - 1,5 склянки
лід, м'ята - за смаком
вода газована або холодна очищена - за смаком
Спосіб приготування
Полунични
... Читати далі »
Список інгредієнтівчерешня - 500 г
лимонний сік - 1-2 ст. ложки
цукор - за смаком
Спосіб приготування
Морс з черешні
Черешню перебрати і помити. Видалити кісточки і викласти ягідки в каструлю. Залити їх 1 л води. Поставити на вогонь і
... Читати далі »